Leer ons kennen

Iedere stakeholder vrolijk, dat is onze missie.

IMG_5029_kantoor

Over Omniom

Iedere stakeholder vrolijk, dat is onze missie. Onze producten zijn zo ontwikkeld om de beste gebruikservaring te geven. Ze zijn makkelijk in gebruik met altijd een fris design. Met Omniom heb je altijd een glimlach op je gezicht.
Bij ons geen ontwikkelteams op duizenden kilometers afstand. Als enige aanbieder hebben wij ons ontwikkelteam in eigen huis. Vanaf ons kantoor in Amsterdam kunnen we daardoor sneller doorontwikkelen en zorgen we zo voor maximale gebruikersbeleving.​

Onze gezichten

Arjan van Leest, algemeen directeur

Omniom is een idee van Arjan van Leest. Arjan rolde in het omgevingsmanagement in 2007. Hij begon als planoloog en hield zich bezig met archeologie, vergunningen en ecologie. Daarna kwam ook de bouwcommunicatie. Met Omniom wil Arjan omgevingsmanagement makkelijker én nog leuker maken.

Maarten Behr, hoofd ontwikkeling

Maarten heeft als zelfstandig IT-consultant sinds 2009 in vele keukens meegedraaid en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot software developer. Maarten en Arjan kennen elkaar sinds 2013. Maarten is perfectionistisch, sociaal en bijt zich graag vast in complexe vraagstukken. Met Omniom wil Maarten het beste platform voor omgevingsmanagement neerzetten dat er in de markt te vinden is.

Cristian Kleijweg, operationeel directeur

Cristian en Arjan werken sinds 2018 samen binnen House of Tenders. Daar werken ze aan veel projecten met omgevingsmanagement. Binnen Omniom houdt Cristian contact met onze klanten. Hij gaat altijd voor een maximale klantbeleving.

Frédérique Blaauw, contentmanager

Met een achtergrond in communicatie en journalistiek ging Frédérique binnen House of Tenders aan de slag als EMVI-planschrijver. Na diverse plannen te hebben geschreven met omgevingsmanagement als belangrijk onderdeel, heeft ook dit vak haar getrokken. Als omgevingsmanager en schrijfster creeërt en deelt Frédérique content over omgevingsmanagement via het Omniom platform.

Onze partners

House of Tenders

De volgende aanbesteding wél winnen? Onze partner House of Tenders is specialist in het winnen van binnenstedelijke aanbestedingen. Zij hebben omgevingsmanagers in dienst en hebben al honderden plannen over omgevingsmanagement geschreven. Hun aanpak? Eerst de stakeholders en hun belangen analyseren, daarna pas een winnend plan schrijven. Winkans: 60%

House of Visual Design

Stakeholders overzichtelijk op een kaart of een fasering netjes uitgewerkt? House of Visual Design maakt fris en eigenwijs ontwerp. Ze maakten al meer dan honderd stakeholderskaarten en faseringen op. Maar ook een banner ontwerpen of een bewonersbrief opmaken is voor House of Visual Design een peulenschil. Complexe zaken makkelijk maken, altijd gedacht vanuit de gebruiker. Daar zijn ze goed in.

Future Insight

Wij geloven dat we in een wereld leven met een overvloed aan data die, bij correct gebruik, de ontwikkeling van civiele projecten en onze leefomgeving sterk kunnen verbeteren. Met dat in gedachten werkt ons team elke dag aan onze innovatieve oplossing "Clearly". De unieke combinatie tussen een projectmanagement systeem, een GIS kaart en een slimme database. Het samenwerkingsplatform welke projectteams helpt om projecten slimmer, transparanter en efficiënter te maken. Clearly wordt ingezet door overheden, ontwikkelaars, ingenieurs en aannemers in binnen- en buitenland.

Plan een demo

Wij laten u graag alle ins en outs van de Omniom omgevingsapp zien tijdens een persoonlijke demo.