Inspiratie

Tijdlijn berichten inplannen

Berichten op het juiste moment, het juiste tijdstip en met de juiste urgentie plaatsen? Dat kan binnen de Omniom omgevingsapp. Het is als beheerder mogelijk om een tijdlijn bericht in te plannen voor op een later moment. Hiermee zet je je bericht al klaar, maar wordt deze op het gewenste moment gepubliceerd in de app.

Datum, tijd en pushnotificatie instellen

In bijgevoegde afbeelding zie je een voorbeeld van een ingepland bericht. Als beheerder schrijf je zoals gewoonlijk het bericht dat je wilt delen op de tijdlijn. In plaats van het bericht in concept te zetten of direct te publiceren, kan je de datum, het tijdstip en wel of geen pushnotificatie instellen. Dit geeft je de mogelijkheid om het bericht op exact het juiste moment te plaatsen. Wil je de appgebruikers herinneren aan de omleidingsroute die vanaf dinsdag geldt, stuur ze dan op maandagochtend nog even een pushnotificatie. Wil je appgebruikers laten weten dat je aankomende maandag niet aanwezig zult zijn op locatie, plan dan een bericht in voor vrijdagmiddag om hen dit te laten weten.

Met deze functionaliteit weet je zeker dat je berichten niet vergeet te plaatsen en je de appgebruikers op het meest gunstige moment informeert.

Voordelen berichten inplannen Omniom

  • Berichten klaarzetten wanneer je daar de tijd voor hebt waardoor je je eigen planning kunt bepalen.
  • Berichten publiceren op het meest gewenste moment doordat je de datum en het tijdstip kunt instellen.
  • Nooit meer berichten vergeten te plaatsen doordat je ze direct kan klaarzetten en inplannen.

Plan een demo

Wij laten u graag alle ins en outs van de Omniom omgevingsapp zien tijdens een persoonlijke demo.