Inspiratie

Realtime chatfunctie

Binnen de Omniom omgevingsapp is er een realtime chatfunctie. Als appgebruiker kan je rechtstreeks in de Omniom omgevingsapp via de contact pagina communiceren met de desbetreffende contactpersoon.

  • Klik op chatten en verzend jouw vraag, probleem of opmerking via de chat. Je kunt indien gewenst een afbeelding toevoegen om de vraag, het probleem of de opmerking te verduidelijken.
  • Het bericht komt vervolgens direct bij de desbetreffende contactpersoon binnen waardoor de chatfunctie dezelfde functie aanneemt als een app zoals Whatsapp. De chat is realtime. Door middel van de vinkjes is ook te zien of het bericht is ontvangen en of het bericht is gelezen. Zo staan appgebruiker en beheerder van de app rechtstreeks met elkaar in contact en is communicatie tussen deze partijen heel snel en makkelijk.
  • Dit maakt de Omniom omgevingsapp multifunctioneel. De app wordt gebruikt om zowel informatie te delen vanuit de beheerder naar de appgebruiker als een communicatiemiddel tussen gebruiker en beheerder.

Plan een demo

Wij laten u graag alle ins en outs van de Omniom omgevingsapp zien tijdens een persoonlijke demo.