Ontwikkelingen

omtrent de Omniom App

placehonder phone outside_Tekengebied 1

Vanaf nu is mobiel projectbeheer in de Omniom app mogelijk. Zo hoef je voor een tijdlijnbericht of chatgesprek niet meer achter je laptop te kruipen, maar ben je direct in contact op locatie. Zo blijf je altijd actueel en direct met de omgeving in contact.

Standaard contactformulieren tonen? Dat kan nu! Zet het tonen van het contactformulier bij de instellingen aan. Zo mis je nooit meer een binnenkomend contactformulier.

Overzichtelijk alle ingezonden feedback en contactformulieren inzien? Dat is nu mogelijk via het nieuwe inzendingen scherm. Via deze pagina vind je alles terug.

Nieuwe updates of ontwikkelingen? Deze mis je niet meer! Via het nieuwe release notes scherm ben je voortaan als beheerder altijd op de hoogte van de nieuwe updates of ontwikkelingen in de app.

Appgebruikers informeren aan de hand van tekst, afbeeldingen of bewegend beeld. Het is nu ook mogelijk om de informatiepagina van het project in de app kracht bij te zetten met een video of livestream.

Bedrijfsbeheerders van de app zijn sinds kort zelf in staat de gebruikers en hun rollen in de beheerdersomgeving te beheren. Dit maakt het beheren van projecten een stuk sneller en makkelijker!

Plan een demo

Wij laten u graag alle ins en outs van de Omniom omgevingsapp zien tijdens een persoonlijke demo.